Strobo: Chibi Ichigo / Luie Louis / GIJS / Rikky Rozay

Zo 25 juli 2021
15:00

Onder Stroom en Het Bos pikken de draad van hun gefnuikte romance weer op. Dat doen we onder de zachte streling van een zomers namiddagzonnetje op, niet geheel toevallig, zondag. Live muziek, live zon en live life; de ideale weekafsluiter!

CHIBI ICHIGO
Sabina Nurijeva staat te boek als een van de grootste talenten in de Belgische hiphopscene. Ze speelt graag met taal, rap, zang en beats terwijl ze een spreidstand doet tussen haar Russische roots en kleinvlaamsche stadsachtergrond. Al dat resulteert in een mix van Russisch en Nederlands geruggensteund door denderende beats en kleine aardbeien verpakt in mellow R&B vibes.
http://hyperurl.co/cliubrussia

LUIE LOUIS
Werkschuwe rapper en producer uit Antwerpen. Louis was stichtend lid van het hiphopcollectief Netwerk en steekt nu het vuur aan de lont bij Roedel.
In een notendop staat Louis voor liefde, passie, samenwerkingen en bovenal voor de oprechte emoties die hij kwijt in zijn muziek.

GIJS
Gijs Savelberg is een gediplomeerd kleinkunstenaar die als halfhollandse lefgozer keet schopt in Antwerpen en de plaatselijke hiphopscene naar de kroon steekt. Hij doet dat met een zelfrelativerende knipoog, maar ook op onnavolgbare en krankzinnig sympathieke wijze.

RIKKY ROZAY
De rosse reu van Roedel verwoordt rijmend zijn liefde voor Japan en bezingt overschouwend zijn leven. Mogelijk met een fles wijn in de hand.