Body Instruments By Nevin Aladağ

Do 29 juli 2021
18:00

Museum Tinguely bestaat 25 jaar en viert dat met een nomadische zomer per schip doorheen Europa. Ze gooien hun anker uit op plaatsen die een belangrijke rol speelde in de artistieke carrière van Jean Tinguely: Parijs, Maastricht, Amsterdam, Düsseldorf…. en Antwerpen. Op de boot zelf, die in Antwerpen zal aanmeren aan het Asiadok, is de documentaire tentoonstelling “Et tout ceci est vrai!” te zien. Boslabs en museum Tinguely voorzien een tweedaags workshopprogramma.

Body Instruments by Nevin Aladağ

A performer straps musical instruments to his or her body and walks through the urban space with them. The two accordions, bells and drums carried on the head are played by his or her own body movements. What emerges is a piece of experimental music that balances unavoidable sounds, such as those produced by walking, with the poetic tones emanating from the artist’s deliberately initiated movements.

Deze performance gaat door bij de Tinguely boot in het Asiadok!

Tickets voor het gehele programma in Het Bos: https://25yearstinguely-performances-hetbos.eventbrite.be