Strobo: Night of the Pawlowski Syndrome / Hantrax / Naga Ghost

Zo 22 augustus 2021
15:00

Onder Stroom en Het Bos pikken de draad van hun gefnuikte romance weer op. Dat doen we onder de zachte streling van een zomers namiddagzonnetje op, niet geheel toevallig, zondag. Live muziek, live zon en live life; de ideale weekafsluiter!

NIGHT OF THE PAWLOWSKI SYNDROME

De Mauro gebruikt Night of the Pawlowski Syndrome als ontspoord vehikel om lukraak zijn uitpuilende catalogus te plunderen en carrièreoverspannendgewijs doorheen zijn oeuvre te fietsen. Waar we naartoe gaan, weet niemand. De identiteit van de stuurman is zowat het enige waar we zeker van zijn. En dan nog.

HANTRAX

Kleurig klavierkunstenaar doet zijn ding zoals alleen hij dat kan. Hantrax, de ongeëvenaarde en geliefde koning van zijn universum.

NAGA GHOST

Dit gepeperde project van Annelies Van Dinter en Christophe Claeys kreeg vorm doorheen een reeks residenties die het duo doorploegde in fijne plekken als wat toen nog Kunstencentrum Vooruit heette, VOLTA en De Studio. Omdat de connectie dermate aangenaam was, hebben ze de geïmproviseerde koe bij de experimentele horens gevat en met the Kinder One lives Inside een volwaardig album uitgebracht waar ze hun experimenteerdrift uitbeenden tot pure songs waarin tegelijkertijd de waaier aan invloeden van beide artiesten doorschemert. Antwerpse Release-show! https://nagaghost.bandcamp.com

+Dj Faster PussyKat