Sachli / Sjoerd Bruil

Wo 15 september 2021
20:00

SACHLI ساچلی

Actrice en theatermaakster Sachli Gholamalizad verruilt goed onthaalde tours op gerenommeerde theaterpodia even voor een uitstap naar het met bier bevlekte rockverhoogje. Al zingend ontdekt ze de wereld van synths, beats en gitaren tijdens een expeditie met muzikale ontdekkingsreizigers Jan De Vroede op synths, effects en noises en Aldo Struyf op gitaar, synth en records..

SJOERD BRUIL lp release

Stichtend frontman van Black Cassette, gitarist bij onder veel meer Sukilove, Broken Glass Heroes, Mauro Pawlowski, Dez Mona en de Hollandse Antwerpenaar die het meest fysieke gelijkenissen vertoont met schlagerzanger Sjors Bral laat nog eens een plaat op de wereld los en wel vanavond in Het Bos!

Cacator Cave Malum” is geïnspireerd door een schilderij van Matthieu Ronsse met diezelfde titel. Twee lange hypnotische composities die traag opbouwen en blijven evolueren richting verlossing ofwel koortsdroom (afhankelijk van uw gemoedstoestand). In juni uitgebracht als een genummerde boxset waarvan elke hoes apart door Ronsse werd bewerkt, inclusief kunstboek en gekke stickers ontworpen door Jef Cuypers. Ondertussen is er ook een tweede persing als enkele LP. Voor het eerst zullen in Het Bos beide versies te koop zijn. Om dit te vieren zal Bruil, tevens voor het eerst, solo een impressie van het album brengen. Denk: synthesizers, drumcomputers, een gitaar die afwisselend mijmert en kletsen uitdeelt, belletjes, riffs op riffs op riffs.

Tickets: €10 via https://sachli-sjoerdbruil-hetbos.eventbrite.be