ECHT! + Afterparty by Abondance

Za 06 november 2021
21:00

ECHT!

Een Brusselse bende die DJ sets live speelt. In hun muziek lopen tracks, ritmes en stijlen in elkaar over en werken ze genadeloos toe naar een uit de kluiten gewassen climax. Ze klinken als hip hop elektronica, maar dan echt gespeeld door echte mensen op echte drums, keyboard, gitaar en bas.

https://echt.bandcamp.com

+++

AFTERPARTY BY ABONDANCE

Het feest gespeend van kapsones was een van de gelukkige die op 4 april 2020 de avond in het coronawater zag vallen. Jullie lang moeten wachten, zij lang moeten wachten, wij lang moeten wachten, maar 6 november is het dan eindelijk zover!

Doors: 21u
ECHT! 22u
All night long: Abondance

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.