Pink Siifu & Negro 6'! / Nah

Do 11 november 2021
20:00

PINK SIIFU

Onnavolgbare rasartiest uit Alabama die relatief onmogelijk te beschrijven is. Hoewel Pink Siifu au fond zijn eigen stijl is, vallen er veelal genres als (neo)soul, punk, jazz of (southern) rap te rapen bij pogingen om de man voor een gat te vangen.
Het volledige internet is in ieder geval enthousiast en daar kunnen wij begrip voor opbrengen. Ondanks het feit dat hij wereldwijd op handen wordt gedragen, lijkt hij beter te gedijen in een eerder ondergrondse omkadering. Zijn shows met liveband drijven dan ook op de energie van klotsende kelderpunkshow. https://ronee.bandcamp.com/

"Pink Siifu is a 27 year old artist from Birmingham Alabama raised in Cincinnati Ohio who started marking music in 2012. Also apart of a duo group, B. Cool-Aid ( constisting of producer Ahwlee ) and always working on music that reflects the ideas, life, and struggles experienced through blackness even in light. Most times his music stretches from soul, punk, jazz, rap and experimental. These days not enough truth, love and clarity are represented so that is aim and foundation. His debut project „ensley“ consisted of faith, family, and community and inspires both his art and communication. He´s always working on new music and ways to express whether it be thru visual, audio, or in physical and plans to forever expand the gap and connection between and thru the whole culture."

NAH

Philadelphiaanse percussionist, geluidsknutselaar en visueel kunstenaar die opereert vanuit Antwerpen. Nah werpt zich al sinds 2011 op het ontwikkelen van zijn eigen uitgepuurde gelaagde noise en genreslopende ritmes die hij middels opnames en talrijke tours aan een publiek tracht te slijten. De laatste jaren hield hij zich naast zijn eigen producties ook staande in samenwerkingen met artiesten zoals Wiki, Mike, Charlotte Adigéry, Iggor Cavalera, Moor Mother, Cities Aviv en meer.
http://www.nahstuff.com/