Etran de l'Aïr / Paint

Do 18 november 2021
20:00

ETRAN DE L'AÏR

Een familiaal collectief dat zijn naam ontleent aan de bergachtige regio van Noord Niger genaamd Aïr en opereert vanuit Agadez, ook wel eens het epicentrum van de zogenaamde desert blues genoemd. Een genre dat fel werd gepopulariseerd door de Mdou Moctars en andere Bombinos van deze wereld.
Voor de zelfverklaarde sterren van Aïr begon het met één akoestische gitaar en één in het water drijvende kalebas waarop een sandaal het ritme bepaalde. De afgelopen tien jaar groeide het instrumentarium recht evenredig met het aantal familieleden en spelen ze met een drumstel en enkele elektrische gitaren. De bezetting varieert per perfomance van vijf tot negen (familie)leden.

PAINT

De Amerikaans-Iraanse Allah-Las gitarist Pedrum Siadatian tript op gebolde psychedelische pop en uitgewrongen fractaalfunk.

Dj Aldolino

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.