Universal Exports Label Night

Vr 19 november 2021
21:00

with

Ossia (live)

Hiele (live)

Milan W. (live)

Yves De Mey (live)

DJ Skyla Malaka et al.

Ossia [Bristol; Young Echo Sound] is a producer and DJ whose sound world is an amalgamation of heavy-weather, beyond-good-and-evil soundsystem poetics, raw and rootical techno, isolationist abstraction, and dub at its most turbulent and raw-nerved and space-time-warping. His music has been released to great acclaim by labels such as Berceuse Heroique, Blackest Ever Black, and No Corner.

Milan W.: Melodic bliss by the Joe Satriani of midi guitars

Hiele: Roman Hiele makes electronic music. He also likes to sing. He says.

Yves De Mey: Moody synthesis and saturated drums.

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.