Motor!k Album Release Party / Mai Mai Mai / Alber Jupiter / Onrust

Za 20 november 2021
20:00

MOTOR!K
Drugvrije intoxicatie door een slecht bewaard Belgisch psychgeheim. Motor!k huldigt de wortels die de elektronische muziek in krautrock heeft hangen. Hun eersteling uit 2019 werd goed onthaald en bracht menig Europees psychhoofd in een louterende trance. Vandaag stellen Dirk Ivens, Joery Dobbeleir en Dries D’Hollander de opvolger aan u voor en nodigen voor de gelegenheid een stuk of wat gasten uit.
https://motork.bandcamp.com

MAI MAI MAI
Toni Crutone is Romeinse noiseveelvraat die zijn elektronische bevlekkingen opbouwt met onder meer bassen in de vergetelheid, ziedende feedback, gevechtssamples, industrial spoken word, technoïde voodoo-hallucinaties, zeezieke gebedsloops of nachtmerrie-exotica. Hij schrijft zijn neiging tot maximalisme toe aan een onthechte jeugd die hij met zijn ouders en valiezen doorbracht terwijl het gezin Europa en Zuidwest Azië doorkruiste.
https://maimaimaiphi.bandcamp.com/

ALBER JUPITER
Franse romance tussen bas en drum rollebolt op een bed van kraut en psych.
https://alberjupiter.bandcamp.com/

ONRUST
Tantrische techno door het soloproject van de Belgische elektronische autodidact Wendy Mulder. https://onrust79.bandcamp.com

DR GREEN (cinéPalace - DJ set)

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.