Will Guthrie & Ensemble Nist-Nah

Di 23 november 2021
20:00

"Music for Percussion & Javanese Gamelan"

Percussionist, free jazzer en voltijds vrije geest Will Guthrie raakte tijdens omzwervingen langs Java, Madura, Bali en Lombok in de ban van de Indonesische gamelan; een orkest dat voornamelijk uit slaginstrumenten bestaat. Bij thuiskomst in het Franse Nantes trommelde hij Prune Bécheau, Charles Dubois, Thibault Florent, Amelie Grould, Mark Lockett, Sven Michel, Lucas Pizzini en Arno Tukiman op om met Ensemble Nist-Nah een eigen gamelan te vormen.

Het negenkoppige gezelschap is gepakt met een vrachtwagen vol instrumenten en neemt u temidden van de zaal gezeten mee naar een hedendaags-prehistorische klankenwereld van percussionerend koper, brons, hout, ijzer, mensen en andere dierenvellen.

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.