Promis3 / lil rhiz0me ft. leop4rdi

Za 27 november 2021
20:00

Door een samenloop van een resem omstandigheden hebben alle betrokkenen beslist om een nieuwe datum voor dit event te zoeken. Alle tickethouders worden terugbetaald.

PROMIS3

Nadat grafisch ontwerper Brent Dielen en producer Andras Vleminckx elkaar tegen het verzorgde lijf liepen op een feest, ontstond al vlug een vruchtbare samenwerking die zich uit in de constructie van een eigen audiovisueel utopia dat ze Simulated Paradise noemen. Als Promis3 vormen ze een hyperpop duo dat het experiment niet schuwt en zich onderscheidt met indrukwekkende visuals. Een duo om in de gaten te houden.

lil rhiz0me ft. leop4rdi

lil rhiz0me is een autonome entiteit die door audiovisueel kunstenaar Isidora Ivkovic eigenhandig tot leven werd gewekt. Schijnbaar eendimensionale lyrics verhullende de complexe ondertonen en invloeden van deze muzikale personificatie.

DJ Angel Constellation

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.