Gwenifer Raymond

Za 04 december 2021
20:00

Vingervlugge vingerplukker en multi-instrumentalist uit het Welshe Cardiff die vandaag in Brighton resideert.
Na een aangename kennismaking met grunge en pop, nam ze op achtjarige leeftijd de gitaar op en sleet ze haar tijd en broek in het daaropvolgende decennium bij talloze punkbands waarmee ze de Welshe valleien onveilig maakte. In tussentijd legde ze vooroorlogse blues en Appalachenfolk op die haar op het spoor van de American Primitives zette.
Sindsdien speelt ze haar eigen humeurige en bijwijlen manische composities in de American Primitives traditie op gitaar en banjo.

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier. De concerten gaan momenteel ook terug door voor een zittend publiek. Het dragen van een mondmasker is verplicht