JE.F Festival Slotavond

Za 05 maart 2022
18:00

"Wat krijg je wanneer 10 jongeren vier dagen lang filmmasterclasses volgen? Vette resultaten! De jongeren presenteren de kortfilm die ze zelf conceptueel in elkaar hebben gestoken, geregisseerd, gefilmd en gemonteerd hebben voor de eerste keer aan het publiek. Krijg je nog niet genoeg van film? Blijf dan zeker zitten en laat je verrassen door de keuze van de jonge programmatoren van het JEF festival. Met hun keuze die ze vóór de filmscreening van "Dochters" tonen sluiten ze hun succesvolle programmatieweek af. Een jongerenjury koos uit meer dan 40 inzendingen voor het Press Record Festival van Fameus een top 5 van kortfilms die zij aan het publiek willen tonen. Aan één van deze 5 jonge makers wordt deze avond de Bosprijs toegekend; een residentie en ondersteuning voor een volgende productie. De feestelijke slotavond wordt in goede banen geleid door Edna Ramos, presentatrice en actrice bij Elusivenoir."

als afsluiter draait DJ KONNA in de Bosbar!