Nine And 1/2 - From Belgium to Brazil, and back

Wo 20 april 2022
21:00

Live DJ set in de Bosbar en via We Are Various

Nine And 1/2 (dj)

The birth of debut album Vai Baby, Volta
Met Think Of One tourde hij jarenlang feestelijk de wereld rond, er vast van overtuigd dat Brazilië zijn finale bestemming zou worden. Maar het draaide anders uit en David Bovee keerde toch terug naar Antwerpen. Met een halve vinger minder, maar met een hoofd vol inspiratie en een gloednieuwe band. Nine And 1/2 klinkt niet als wat hij vroeger deed, maar de muziek is onmiskenbaar Bovee, in al zijn veelzijdigheid en expressieve levenslust. tijdens deze live radio uitzending op We Are Various praten we met de bandleden, luisteren naar hun favoriete muziek, en spelen ze zelf - live en unplugged - enkele nummers uit de nieuwe plaat.

Nine and 1/2 stelt op 29 april hun album voor In Het Bos mét een exclusief concert: