Ikraaan - Album Release

Do 05 mei 2022
20:00

*Niemand doet wat IKRAAAN doet. Via artiesten als Tupac ontdekte ze haar passie voor muziek. Die combineert ze met een grote liefde voor de Nederlandse taal. Ze ontwikkelde haar eigen dromerige zangstijl en neemt je in een handomdraai mee in een unieke wereld. Zelf hanteert ze tegenwoordig graag de beschrijving klassieke elektronische jazz. IKRAAAN maakt muziek uit heilige noodzaak. Obstakels, een hobbelige levensweg en de pijn van het fundamenteel anders zijn behoren tot de moeilijke onderwerpen die ze aansnijdt.

Haar eerste ep HAPPY PILL zorgde in 2019 voor een frisse wind in een klimaat van snel vervliegende muziek. Onder meer Brihang, Zwangere Guy en Amenra zijn fan. In 2020 selecteerde Studio Brussel haar voor de finale van ‘De Nieuwe Lichting’ en maakte ze het nummer “Waarom” met Jef Neve.

Op haar debuutalbum Geestelijke Gezondheidszorg uit ze onverbloemd haar emoties en houdt ze zichzelf een spiegel voor. Je krijgt een inkijk in haar diepste verlangens en mislukkingen. Live brengt ze het album met haar driekoppige band.*

Tickets: €12 via deze link