Het Bos viert de VOLKSAARD

Vr 27 mei 2022
12:00

van donderdag 26 t/m zondag 29 mei !

Nog voor het wollige woord bestond, richtte de mensheid al belevingscentra in.
Binnen onze relatief recente heimathistoriek heetten die kermissen, braderijen of andere oogstfeesten. Wat al deze initiatieven gemeen hebben, is dat ze mensen samenbrengen, mogelijk verbinden of gemeenschappen vormen, godbetert! Wij zijn nu eenmaal sociale sujets, dat is de aard van het beestje…

Omdat mensen samenbrengen de kern van Het Bosbestaan is, nodigden wij tal van kunstenaars uit om die volksaard te vieren middels een artistieke bijdrage. Met het vrijblijvende, maar dwingende advies om zich te inspireren op historische samenscholingsfeesten. Kunst kan men immers ook beleven. Kunst verenigt mensen of werkt zelfs gemeenschapsvormend godbetert!

De immer uitdijende lijst van deelnemende artiesten bestaat uit:

Ante Hermans, Eveline Kurylak, Hamer Körmeling, Hussein Shikha, Jade Kerremans, Jesse Cremers, Lizzy Vandierendonck, Ria Pacquée, Sadrie Alves, Boslabs, Fleur de Roeck & Marlies Vander Straeten, Gerard Leysen, Joke Van den Hof, Martha Maieu, Smila Zinecker, Younes van den Broeck, Yorgos Tsakiridis, Roos de Buysscher, Lotte Boonstra, Het Bos x JEF x Amaj Productions, Devillé Arcade, Boslabs, Juliette Volders, ...

Op zaterdag 28 mei vieren we tevens ons huisfeest genaamd BOSBUBBLES met een waaier aan live acts en dj's alsook massa's Volksaardige ingrepen en performances!