Abondance x Heat

Za 11 juni 2022
22:00

Abondance zet eindelijk nog eens een feest op poten en doet dat voor de gelegenheid met geestverwanten uit Amsterdam en Verona. Op zoek naar vervulling van hun liefde voor Boogie, vroege Chicago-house en analoge elektronische sferen uit het midden van de jaren 80, begin jaren 90.

DJ en beeldend kunstenaar Kléo schildert muzikale landschappen met een breed palet aan klanken en aanstekelijke ritmes. Soms gevoelig, soms fel. Ze is een intuïtieve kracht achter de draaitafels. Kléo selecteert uit een uitgebreide platencollectie en brengt de dansvloer samen terwijl ze naadloos platen aan elkaar rijgt.

Voor Patrick Gibin is dit een tweede ronde. Steeds eclectisch en meedogenloos. Een dj's dj, en een graag geziene gast. Hij speelt vanalles maar vooral house, brokenbeat en muziek extreem dansbare uit de jaren 80'. Patrick werkte in de loop der jaren met levende legendes zoals Kaidi Tatham, Mark de Clive-Lowe, en Tommaso Cappellato. Zijn producties werden uitgebracht op Volcov's 'Neroli records', Alexander Nut's 'Eglo records' of zijn eigen label 'Blend It!'. Eindbaas Theo Parrish remixte vorig jaar nog een nummer van onze gast.

In mei 2019 lanceerde Patrick 'Mother Tongue', een door de EU gefinancierd project ter ondersteuning van onafhankelijke labels en artiesten in de 'jungle' van de vinyl productie van vandaag. Mother Tongue is een vinylperserij, platenlabel, distributeur en online winkel die samenwerkt met een gelijkgestemde muziek gemeenschap wereldwijd, met als belangrijkste doel het uitbrengen van muziek op vinyl een meer intieme, relationele en stress-vrije aangelegenheid te maken.

Tickets: https://abondance-heat-hetbos.eventbrite.be