The Payola Kid presents Payola Radio

Wo 31 mei 2023
20:00

Gratis live concerten/dj's in de Bosbar en via We Are Various

THE PAYOLA KID presenteert: Payola Radio
Onder de schuilnaam The Payola Kid brengt Alec De Bruyn zachte nummers met verrassende kronkels en dromerige golven van getokkel en effecten. Live laat hij zich omringen door een bende sidekicks: Simen Wouters (Kay9, Tin Fingers), Frederic Evrard (Strange Feathered Friends, La Femme Belge) en Aline Verbeke. Op deze avond van radionomaden We Are Various laat The Payola Kid zich omringen door vrienden, die vooraf een eigen nummer brengen. Op het einde van de avond spelen we Payola Radio, waar mensen kunnen betalen om hun nummer op onze prestigieuze live radio te krijgen. Payola is verboden sinds de jaren ’50 als commercieel smeergeld, dus als iemand zo gek is ons stiekem een enveloppe met geld te overhandigen, wordt The Payola Kid een zelfverklaarde outlaw.

20u: MYSTERY FRIENDS - beroemde en beruchte vrienden van The Payola Kid worden uitgenodigd om een of twee nummers te brengen in een zo klein mogelijke bezetting.
21u: THE PAYOLA KID - het eerste concert van de groeiende band in volledige bezetting.
22u: PAYOLA RADIO - een volledig illegale uitnodiging aan al dan niet getalenteerde muzikanten om tegen betaling een nummer op de radio te krijgen.