Black Flower - NanoKosmos

Za 23 september 2023
21:00

concert in teken van DEAR ANTWERP

Met NanoKosmos duikt Black Flower in de wereld die we met ons blote oog niet kunnen zien. De band rond multi-instrumentalist en componist Nathan Daems staat garant voor een hypnotiserende en aanstekelijke mélange van jazz, afrobeat, oriëntaalse invloeden en psychedelia. Videokunstenares Nele Frack manipuleert microscopisch beeldmateriaal tot een op maat gemaakte projectie-installatie. De beelden beïnvloeden de muziek en vice versa. Het resultaat is een meeslepende, onvoorspelbare avond vol verwondering.

saxofoon: Nathan Daems
cornet, sea shells: Jon Birdsong
drums: Simon Segers
bass: Filip Vandebril
organ, clavinet: Karel Cuelenaere
video: Nele Frack

DEAR ANTWERP ism DeSingel
Tijdens de derde editie van Dear Antwerp trekt DE SINGEL opnieuw de stad in. Samen met heel wat stedelijke partners presenteren we een grote verscheidenheid aan concerten, voorstellingen en performances die de stad en haar bewoners vieren.