Go Boom w/ Eiedma, Labasheeda & Maria Iskariot

Vr 17 november 2023
19:00

go BOOM in Antwerpen? go BOOM in Het Bos?! JAAAAAAAAAA We bieden je niet 2 maar 3 toppers van bands aan, iedere o zo punk maar op fantastisch verschillende manieren.

𝙴𝚒𝚎𝚍𝚖𝚊

Bedoelt als pop project maar geëvolueerd punk muziek, dat is Eiedma. Electro pop beats, gitaren, noisy synth en blaasinstrumenten samen met een stem die springt van pop melodieën naar rap tot zelf schreeuwen. Eiedma is loud, whiny and eccentric, she's in your face and isn't afraid to take up her space.

𝙼𝚊𝚛𝚒𝚊 𝙸𝚜𝚔𝚊𝚛𝚒𝚘𝚝

Maria Iskariot is de patroonheilige van betwistbaar gedrag. Het is half -volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval voor de zondaars.

𝙻𝚊𝚋𝚊𝚜𝚑𝚎𝚎𝚍𝚊

Met viool en gitaren staat Labasheeda bekend voor hun intense en dynamische shows. Hun muziek wordt omschreven als een mix van art-punk en noiserock. Bereid je voor op een afwisseling van raw punk rock en hypnotische soundscapes.

Tickets: Vvk: €10 (link volgt) / Deurprijs: €14

Girls go BOOM is a feminist collective that strives to put more women on stage, mainly in alternative/punk music. We believe that female and queer representation in these scenes is important, because EVERYONE DESERVES A VOICE and EVERYONE DESERVES TO BE INSPIRED.