Unfinished Business / Mugger Hugger

Do 23 november 2023
20:00

Unfinished Business

een band bestaande uit 5 jonge muzikanten die elkaar leerden kennen aan het Conservatorium van Antwerpen. De muziek die zij maken is ontstaan uit een mix van invloeden uit jazz, rock, funk en fusion. Improvisatie en interactie staan steeds centraal. Enkele van hun grootste voorbeelden zijn Miles Davis (70s), John McLaughlin, Lee Morgan, Santana, Billy Cobham, Donald Byrd, Led Zeppelin, Don Cherry, Jimi Hendrix, ... Elk optreden brengen ze de muziek opnieuw tot leven, elke keer anders, nooit één afgewerkt product,... Unfinished Business!

Spotify / Instagram / Youtube / Facebook

Mugger Hugger

omschrijft hun muziek als het verstoten kindje van Jazzrock en Punkdisco. Denk aan de muziek van o.a. Joe Rogan, Kamala Harris of Amber Heard. Ook hun bezetting spreekt boekdelen: denk Unfinished Business zonder keys en blazers. Mugger Hugger schrijft al jaren songs en promoteksten met Chat GPT. Hun grote doorbraak wordt verwacht op 23 November in het voorprogramma van Unfinished Business in Het Bos!

Tickets €10 via deze link

+ AFTERPARTY with Dj Raphaël and Hillmen!