A Bossy Market

Do 21 december 2023
18:00

Markt voor creatievelingen

A very uitgelezen plek om uw kerstbudget en meer te spenderen in een eindeloze kramenstroom van al wat boeken, platen, tapes, grafiek, handwerk, beeld of smaak produceert. Met oa prints, art, drawings, secrets, fortune telling, Table Dance, records, preserves, kissing booths, boots, smells, mushrooms, vegetable, impressions, Tombola, ideas,....

A very select place to spend your Christmas budget and more in an endless stall stream of everything that produces books, records, tapes, graphics, crafts, images or taste. with prints, art, drawings, secrets, fortune telling, Table Dance, records, preserves, kissing booths, boots, smells, mushrooms, vegetable, impressions, Tombola, ideas,....

De markt loopt tussen 18u en 23u. / The market runs between 6pm and 11pm.

met oa Briek Verdoodt en Kris Riem, Clara Lissens, Hadas Cnaani, Hussein Shikha, Sadrie Alves, Smila Zinecker en Qeo, Horatio Clay, Stephanie Becquet, Susanna Ingignoli, Latze Ndiaya Dieye, Katrien Van Breendam, Justine Grillet en Thalia, Aline Leynen en Hannelore Dreher, Boslabs, Jakke Jalink, Fleur de Roeck, Hello.buybuy, Luc Dhuyvetter, Robin Hectors, Doedoe Circulairatelier met TSO OLVE campus West, Studio Neerbraak en Oona Bovri, Ella Krmasek, Edições CN, Klara Török, Zum Goldenen Schnautz, Giulio Napoletano and Nieke Catteeuw, Bries space, De Stickerclub, Hamer Kormeling, Zarah Zahler, Graffix met Ephameron en Deborah van Haute, Günbike Erdemir en Aurélie, Jade Kerremans, Orphea Aerts, vzw Jazzzendelingen, The Zangles, Cil de Vylder, Max Trouvé, Table Dance , Violeta Chouciño Veiga, Rosa Schuetzendorf en Leen Hammenecker, Noahsgarden, Arasara, Tombola Fundraiser, Bossy TV, Rice Balls ea...