De Mond + Ann Eysermans presents ‘Moonlight Shadoh’ + Papa Hiele + INA

Vr 29 maart 2024
20:00

De Mond

'The brainchild of Stijn Wybouw (voice, percussion, synth) and Arno De Bock (drums, samples), two musicians from Brussels. Together, they craft an electrifying blend of mucky vocalizations, tape loops, hypnotic synth sounds, and deep drum beats.An amplified joyride full of turbulence on a non-ending freeway.'

Het duo komt af met debuutplaat Glow onder de welriekende oksel.

Ann Eysermans' Moonlight Shadoh

'Componist, muzikant en conceptueel kunstenaar Ann Eysermans maakt deel uit van zowel de hedendaagse klassieke wereld (ChampdAction) als de experimentele underground scene (Fnussjen, r.naakt.i, FENNA). In 2022 creëerde ze in opdracht van Europalia Trains & Tracks een Prelude en Fuga voor vier diesellocomotieven en harp, wat resulteerde in het album For Trainsportters Only op het label Cortizona. Op datzelfde label verschijnt in 2023 ook haar nieuwe album Moonlight Shadoh, een muzikaal verhaal voor, over en mét haar hond Shadoh. Geblaf, gesmak, gejank en andere hondenklanken versmelten met harp, orgel, viola da gamba, noise en beats.

file
Foto: Kristof Van den Bergh

+ after party: Papa Hiele (Stroom) & Ina (Meakusma, Studio Néau)