‘K WIST HET

Di 21 mei 2024
19:30

Spelprogramma tijdens 10 Jaar Het Bos, kennis niet vereist

Met een spons als brein, absorbeert een mens heel wat wist je datjes, faits divers, verhalen, broodjes aap, twijfelachtige kennis en nutteloze weetjes tijdens hun aardse bestaan. Maar wat doen we eigenlijk met al dat geweet en geken?

Het Bos stelt paal en perk aan die harde schijfverkwisting en nodigt u hierbij van harte uit om te deel te nemen aan het spelprogramma tijdens 10 jaar Het Bos om en zowel u teammaats als tegenstander te verbazen met de hoeveelheid stierenstront, overbodigheden en twijfelachtige motorische vaardigheden die uw grijze spons ongewenst opzoog gedurende uw voorbije levensjaren.

Quizmaster van dienst is Julien Neirynck.

De quizrondes zijn samengesteld door o.a. Jan Matthé & Stine Sampers, Galerijke Marijke, Aiko Devriendt, Hafsa Elazzaoui & Latifa Saber, Lila Maria de Coninck (Azage), Karen Cosemans, Anne-Mie Van Kerckhoven aka AMVK ...

MAAK KANS OP GEWELDIGE PRIJZEN !

Tickets zijn 17 euro per persoon. Inschrijven doe je per team van 4. Ticketlink

Ben jij en/of één van je teamleden in het bezit van een all-inclusive ticket stuur dan een mailtje naar charlotte@hetbos.be. Die stuurt je dan een aangepast betaalverzoek.