Dien Kookt: Crispy, Crunchy, Creamy w/ Jago Moons & Jonas Boutsen

Do 11 juli 2024
19:00

Isabelle van Lieshout, kok, bakker en kunstenaar, doet 3 weken een residentie bij Het Bos waarbij ze haar project 'dien' de wereld in gooit. dien is de naam van haar oma en de persoon geweest die haar de eerste smaakherinneringen schonk en onderdompelde in de wereld van eten. Om haar te eren wil Isabelle deze residentie op dien proosten en onderzoeken hoe onze zintuigen kunnen worden geprikkeld tijdens het opdienen.


Er zal steeds een Boskeuken zijn, gelinkt aan programma waarbij dien samenwerkingen aangaat met andere kunstenaars en muzikanten. We schuiven aan tafel en ervaren de avond samen. Ook is er tijdens deze residentie een samenwerking met kleding en textiel ontwerpster Andrea Bos. Vanuit haar fascinatie voor werkkledij ontwikkelt Andrea functionele en gepersonaliseerde uniforms, geïnspireerd op de noden van elk ambacht. Samen gaan ze opzoek naar de ideale pasvorm, om Isabelle zowel in de keuken als daarbuiten zo goed mogelijk te dienen.

'Crispy, Crunchy, Creamy'

Sound diner met muzikanten Jago Moons en Jonas Boutsen.

20€

+++ dien ontvangt jullie zonder reservatie. Gewoon afkomen is bijgevolg de boodschap+++

file