OPEN CALL: Residentie Muziek

In de maanden juli en augustus willen we graag een aantal makers verwelkomen in ons huis. Het zijn barre tijden, plots moeten we zwaar inbinden in onze exploraties, invitaties en samentroepitaties. Maar dingen maken kan gelukkig wel nog! En mensen gelukkig maken mag ook, zolang dat geluk maar niet te besmettelijk is.

Vandaar dat we ons bij deze rechtstreeks tot jullie richten, liefste muziekmakers, klankentappers en geluidsadepten. We nodigen jullie hierbij uit op een werkvakantie in Het Bos. We stellen namelijk onze akoestische arena, in betere tijden gekend als een concertzaal, ter beschikking van jullie, muzikaal gespuis. De verkoren initiatiefnemers krijgen elk een verblijfsvergunning van één week om onze concertzaal als repetitiekot, opnamestudio of publiekloos podium te gebruiken.

Wij ontvangen u met open armen, sloten koffie en de sleutel van de zaal. Voor de rest laten u vooral uw ding doen. De details bespreken we graag met u tijdens een ontmoeting op ongeveer 1500 millimeter afstand.

Aldus; ben jij een maker die met audio/muziek bezig is en enthousiast begint te schuimbekken bij de gedachte een week in onze concertzaal te kunnen toeven? Licht uw wilde plannen dan toe in een mail naar programma@hetbos.be met als onderwerp ‘MUZIEK-RESIDENTIE’.
Deadline is 15 juni

Iedere week van Juli en Augustus een nieuwe resident in onze concertzaal!

Deze mensen haalden de selectie en verwelkomen we in juli & augustus 2020:

Clara Lissens
Toolbox & Anane
Justine Grillet
Bent Vande Sompele & Sjoerd Leijten
Witchtrail
Simon Beeckaert
Vlerk
Monomono
Bepotel

We brengen iedere week verslag uit van hun escapades, de vorm zal veranderen naargelang de week. Denk foto’s, denk toonmomenten, denk interviews.