Show Me The Body + Sex Swing = canceled

Zo 24 mei 2020
20:00

Show Me The Body (us)
Het trio uit New York loopt al sinds 2009 in de voorhoede van de New Yorkse underground scene en staat te boek als een van de meest spannende bands in de stad. Ze combineren genres als blues, post-punk, noise, hardcore en hiphop om hun onvrede te uiten over de veranderingen die hun stad momenteel ondergaat. De groep, onder leiding van zanger Julian Cashwatt Pratt, ziet zichzelf en hun optredens als een aanleiding om de gemeenschap samen te brengen en een gevoel van saamhorigheid te creëren. De band heeft hier de de afgelopen jaren dan ook dieper op ingezet door onder de noemer Corpus een netwerk van gelijkgestemde kunstenaars en artiesten samen te brengen. De eerste Corpus-release was een gelijknamige mixtape met onder andere Denzel Curry, Princess Nokia, Eartheater, Moor Mother en meer.

Live levert de band een adembenemende performance af die niet snel vergeten zal worden. Een agressief, hard, krankzinnig en bombastisch samengaan van ongeregelde bassen, banjos, drums en Julian’s duistere, poëtische raps. Kortom, een show om niet te missen!

Sex Swing (uk)
Google Sex Swing en het brengt je bij het verhaal waarom deze groep nooit had mogen bestaan. Iets met bliksem, vliegtuigcrashes en bokswedstrijden. Veel google plezier! Op het podium combineren ze een gruwelijk volume, brute ritmische kloppen en een dosis toewijding aan verdraaide concave geluiden. Verpletterend fysiek, mentaal desoriënterend en resulterend in diep smerige muziek die doordrongen is van narcotische Londense nachten en saaie voorstedelijke nachtmerries ... Stilstaan is geen optie.

Tickets: VVK €15,5 (incl. transactiekosten) / Avondkassa €18

 • nov

 • do26 nov

 • vr27 nov

 • za28 nov

 • zo29 nov

 • ma30 nov

 • dec

 • di01 dec

 • wo02 dec

 • do03 dec

 • vr04 dec

 • za05 dec

 • zo06 dec

 • ma07 dec

 • di08 dec

 • wo09 dec

 • do10 dec

 • vr11 dec

 • za12 dec

 • zo13 dec

 • ma14 dec

 • di15 dec

 • wo16 dec

 • do17 dec

 • vr18 dec

 • za19 dec

 • zo20 dec

 • ma21 dec

 • di22 dec

 • wo23 dec

 • do24 dec

 • vr25 dec

 • za26 dec

 • zo27 dec

 • ma28 dec