Show Me The Body + Sex Swing = canceled

Zo 24 mei 2020
20:00

Show Me The Body (us)
Het trio uit New York loopt al sinds 2009 in de voorhoede van de New Yorkse underground scene en staat te boek als een van de meest spannende bands in de stad. Ze combineren genres als blues, post-punk, noise, hardcore en hiphop om hun onvrede te uiten over de veranderingen die hun stad momenteel ondergaat. De groep, onder leiding van zanger Julian Cashwatt Pratt, ziet zichzelf en hun optredens als een aanleiding om de gemeenschap samen te brengen en een gevoel van saamhorigheid te creëren. De band heeft hier de de afgelopen jaren dan ook dieper op ingezet door onder de noemer Corpus een netwerk van gelijkgestemde kunstenaars en artiesten samen te brengen. De eerste Corpus-release was een gelijknamige mixtape met onder andere Denzel Curry, Princess Nokia, Eartheater, Moor Mother en meer.

Live levert de band een adembenemende performance af die niet snel vergeten zal worden. Een agressief, hard, krankzinnig en bombastisch samengaan van ongeregelde bassen, banjos, drums en Julian’s duistere, poëtische raps. Kortom, een show om niet te missen!

Sex Swing (uk)
Google Sex Swing en het brengt je bij het verhaal waarom deze groep nooit had mogen bestaan. Iets met bliksem, vliegtuigcrashes en bokswedstrijden. Veel google plezier! Op het podium combineren ze een gruwelijk volume, brute ritmische kloppen en een dosis toewijding aan verdraaide concave geluiden. Verpletterend fysiek, mentaal desoriënterend en resulterend in diep smerige muziek die doordrongen is van narcotische Londense nachten en saaie voorstedelijke nachtmerries ... Stilstaan is geen optie.

Tickets: VVK €15,5 (incl. transactiekosten) / Avondkassa €18

 • mei

 • zo31 mei

 • jun

 • ma01 jun

 • di02 jun

 • wo03 jun

 • do04 jun

 • vr05 jun

 • za06 jun

 • zo07 jun

 • ma08 jun

 • di09 jun

 • wo10 jun

 • do11 jun

 • vr12 jun

 • za13 jun

 • zo14 jun

 • ma15 jun

 • di16 jun

 • wo17 jun

 • do18 jun

 • vr19 jun

 • za20 jun

 • zo21 jun

 • ma22 jun

 • di23 jun

 • wo24 jun

 • do25 jun

 • vr26 jun

 • za27 jun

 • zo28 jun

 • ma29 jun

 • di30 jun

 • jul

 • wo01 jul

 • do02 jul