Robbing Millions / João Lobo Trio

Do 02 september 2021
20:00

Dit wordt het laatste gratis concert van onze zomerreeks!

ROBBING MILLIONS
Nadat het titelloze debuut van zijn geesteskind tot vervelens toe werd vergeleken met de hem onbekende band MGMT, leek het Lucien Fraipont wel leutig om opvolger Holidays Inside uit te brengen op het label van voornoemde band. Het werd een weelderige plaat met springerige, dansbare en aantrekkelijk vreemde composities die leunen op magische melodieën en en de ongebreidelde fantasie van Fraipont. R. Stevie Moore, Scritti Politti en consorten zien hun erfenis goed geconserveerd.

João Lobo Trio
Hyperactieve trommelportugees João Lobo presenteert zijn jongste boreling Simorgh, waarvoor hij zich liet ruggensteunen door gitarist Norberto Lobo en dubbele contrabaas Soet Kempeneer. Dit gezellige gezelschap leidt ons door een muzikale wereld vol ritmische oceanen, melodische heuvels en weidse landschappen die begrensd worden door een eindeloze horizon.

Dj De Handhaving
Boris Van Den Eynde draait door (Borokov Borokov, Lorie Bevins)

Gratis. je kan een plek reserveren via https://robbing-millions-hetbos.eventbrite.be