Ichiko Aoba

Za 13 november 2021
17:00

Gratis concert in onze exporuimte in het kader van Visite Expo.

Hoewel nog redelijk onder de westerse radar, is de ster van van Ichiko Aoba is al een decennium rijzend. Mogelijk is er een verband met het feit dat haar vaderland het land van de rijzende zon wordt genoemd, maar dat weten we niet.
Wat we wel weten is dat ze toverachtige folk met ijle vocals en bezwerende ambient voortbrengt en daarvoor met zachte hand de akoestische gitaar streelt, al durft ze ook wel eens een piano, accordion of klarinet te bespelen.
Als voornaamste inspiratiebronnen haalt ze Disney en Studio Ghibli (de Japanse Disney) aan. Dat ze al bijdroeg aan verschillende gamesoundtracks mag dan ook niet verbazen.

Sinds 1 november zien wij ons, helaas tenenkaas, genoodzaakt het vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) in combinatie met je identiteitskaart te verplichten bij betreding van Het Bos. We willen bij deze benadrukken dat dit hoegenaamd niet betekent dat u niet langer welkom bent in Het Bos! Ook niet gevaccineerde mensen kunnen een CST bekomen mits een negatief testresultaat. meer info lees je hier.